Mesaj Sayısı : 203 Kayıt tarihi : 06/07/09 Nerden : Yคภlızlıкtคภ !!!
Konu: SokakLar Tekin DeğiL Çarş. Tem. 08, 2009 10:46 pm
Altay Öktem - Sokaklar Tekin Değil
yüzüme sevgi dolu bakarken canımı acıtıyorsun, sokaklar tekin değil kuytu bir köşe bile bırakmadılar bize rasgele işlenen cinayette tek ipucu sözlerin onlar da konuştukça kusmuk gibi dilinde
sokaklar tekin değil, hava soğuk, üşürsün yün eldiven tak, parmak izin bulaşmasın kente haydi son kez sevişelim o yanlış evlerde o trenin vagonuna asalım derimizi nazlanma; yanlış bir adres daha ver bana bak bir elmanın tombul kurdu gibiyiz kırık bir şemsiyenin sapı gibiyiz senle
yüzüme sevgi dolu bakma; içimden silah sesleri geliyor bir adam bir sancıyı kudurtuyor içimde sokaklar tekin değil, zar tutarken hırpalanan biri var büyük bir ihtimalle
bir güle ceza veren yeniyetme çocukları olur olmaz yerlerde öldürmekten yoruldum olduğun gibi gel, olduğun yerde soyun! yani terli ve kırışık, yani solgun ve kirli yani tuzlu bir gölde biriken cesetler gibi benim dilim yetmez diye delileri topladım yalamaya hazırız çürüyen yerlerini
yüzüme sevgi dolu bakarken canımı acıtıyorsun, sokaklar tekin değil iyisi mi kendine çevir dur tüm serseri mermileri
~~alıntıdır~~
PyénSéS__NaSs
Konu: Geri: SokakLar Tekin DeğiL Perş. Tem. 09, 2009 7:12 pm