Gece olunca baslıyor yalnızlıqım Bir anda hersey canlanıverıyor gözümün önünde SEN gelıyosun aklıma istemesemde...! Senden ÖNCESİ ve SONRASI Takılııyor aklıma birden. Senden öncesı yaşadıqımı sandıqım ama bu belirsizlikte farkında olmadan da mutlu olup gülebildiqim .. sessız-sakin bi hayatım varmış benım! sonra SEN ÇIKTIN ya karşıma .. SEN bozdun ya tüm sessizliqimı DİRENMIŞTİM oysa o qüzel qözlerine ne kadar kaçsam da Teslim olmustum artık SANA ... çocuksu ama bi o kadar da güzel hallerınesözlerinegözlerine...! izinsizsorgusuz-sualsiz girdiin sen bu kalbe...! " DUR " bile diyemedim KAHRETSİN BENDE SEVDİM...! Kimseyi sevmediqim kadar c000k sevmişim.. sevildim de sandım.. sevdiqim kadar olmasa da Ahhh herşey ne de güzeldi seninle MasaL qibi A$KıMıZ Hatta birlikte qördüqümüz tatlı rüyalarımız bile vardı senınle
sonra hersey tersıne döndü SEN DEĞİŞTİN ...! Rüyalarımız kabus oldu . Neydi bu kadar cok deqişmenın sebebı? Ne kadar da cok güvenmıstim sana . Senden sonra baktım da anılara. Senden qeriye bana sadece ! VERILEN AMA TUTULMAYAN MASUMBOYNU BÜKÜK SÖZLER ! kalmış Kızmıyorum artık sana küllendi yavaş yavaş yüreqimde yanan ateşin.. SENSIZLIK acıtmıyor canımı eskisi kadar alışıyorum ya da ALISTIM ARTIK YOKLUGUNA ... Gerci hiiiiç olmamışsın kı yanımda $imdiler de şu şarkı dilimde: