Mesaj Sayısı : 203 Kayıt tarihi : 06/07/09 Nerden : Yคภlızlıкtคภ !!!
Konu: Cennet Kucağın Anne Çarş. Tem. 08, 2009 11:02 pm
Merhaba anne ben geldim Çok uzaklardan sıcak bağrına geldim Bahar okşayışı ellerine geldim Anne yaklaş bana gül kokuna geldim Üç mevsimdir yoldayım anne Bak bitti bekleyişin ben geldim. Anne; İlk açtığında gözünü beni nasıl karşıladın? Kendine ilk geldiğinde bakınca gözlerime ilk ne dedin anne Çok merak ediyorum anne ilk ne yaptın? Ben o kadar yoğundum ki anne Senin ne yaptığını hiç göremedim. Türlü düşünceler kafamdan geçip durdu Önce neredeyim dedim? Bu etrafımdakiler kim? Neden bozdular aaafimi? Neden uykumdan uyandırdılar beni? Ben bu merak içinde kıvranırken; birileri beni sana getirdi anne o pamuk ellerine değdim o berrak gözlerine baktım o sıcacık bağrına yumuldum İşte burası dedim işte burası benim vatanım Burası bir daha ayrılmayacağım Kokusuna müptela olup kalacağım kucağın… Anne sıcacıksın yumuşacıksın Anne çok mutluyum Anne bu duygu tarifsiz Öncesini unuttum sonrasını hiç bilmiyorum Bildiğim bu dem çok mutlu olduğum İsmin gibi Herdem herdem mutlu olayım anne Cennet kucağın anne Kucağın ab-ı hayatım Kucağın vatanım.
Anne ben sana daha gelmeden Geldi yanıma melekler çok güzeldiler Seni dünyada bir cennet kucağa göndereceğiz dediler Cennet senin ayaklarının altındaymış sen öyle mukaddesmişsin. Benim şu an tek bildiğim cennetin burası olduğu. Cennet kucağın anne Kucağın ab-ı hayatım. Kucağın vatanım.
Anne bundan sonrası ne? Burdan daha güzel yer var mı? Bu çarpan yürek bu pamuk eller bu şefkatle bakan gözler senin. Anne; Senden güzeli; merhametini ondan aldığın Rabbim. Senden iyisi; şefkatini ondan aldığın Peygamber. Sana denk olan; beni getiren melekler. Senin kucağın gibi tek yer; Geldiğim ve seni incitmeden yaşarsam Alacağım mükafat gideceğim yer cennet. Başka yok anne yok senden güzeli… Annem sen bu kadar mukaddessin işte Senin beni sevmen Bu sıcacık kucak Bana bahşedilen bir lütuf. Bir de seni sevmenin mükafatı varmış. Ne sonsuz ne büyük merhamet anne Bu sonsuz merhametten sanan yansıyanı Sende bana yansıt anne İşle anne yüreğime nakış nakış ilmek ilmek …
Anne; Sende mi çok heyecanlısın Yüreğinin çarpışı benimki gibi anne kuş gibi Bak gördünmü geçti işte ağlamam sustum işte Beni buradan ayırırlarsa yine ağlarım anne ona göre Ben burada doğdum bırak burada yaşayayım çünkü; hayat var senin bağrında Anne büyürsem kucağından ayırırlar mı? Geçermi bu yürek çarpıntındaki gibi bu incecik hayat tadı Geçmesin anne büyümeyeyim Eğer bir gün büyürsem Bana bir anne yürek ver seninki gibi ondan hayat alayım Yoksa yoksa yok anne Yoksa olmayacak Yoksa ya hep ağlayacağım ya hep ağlayacağım. Çünkü hayat kucağın Cennet kucağın anne Kucağın ab-ı hayatım Kucağın vatanım.
Ah annem ah… Nice günler geçmiş büyümüşüm. Devirmişim nice güzel günleri senin bağrında. Senin ellerin örmüş saçlarımı Büyütmüş beni gelin etmiş Zaman senin cennet kucağından ayırmış beni. Ama cennete giden yollar öğretmişsin bana Vermişsin bana bir anne yürek Teşekkür ederim anne. Ben büyüsem de hala o cennet kucağındayım anne Hala o sıcacık yüreğin ılık rüzgarının esintisindeyim Hala sendeyim anne cennet kucağındayım. Melek anne canım anne Bugün bir anne yüreğim var benim de Ve bana her anne deyişinde bu melek yüz bir daha anne oluyorum Sana her anne dediğimde bir daha anne oluyor muydun sende? Cennet kucağın anne Kucağın ab-ı hayatım Kucağın vatanım.