KคคN®
Mesaj Sayısı : 203 Kayıt tarihi : 06/07/09 Nerden : Yคภlızlıкtคภ !!!
| Konu: Bir tek şeyi unutma... Seni sevdim ben Çarş. Tem. 08, 2009 11:12 pm | |
| Bir tek şeyi unutma ! Seni sevdim ben.Kalbim şimdi bir sokak çocuğuKelebekleri göç etti gönlümünIssızlaştı hayat sankiSanki, sabahı eksik şiirlerimin.Sanki, gecesi hep kanayan bir yaraVe sanki, artık hep kanayacak... Ağlanacak bir aşkın kıyısına vurduysa gözlerimÇare yok, ağlayacak.Bir tek şeyi unutma !Seni sevdim ben.Kapıları kendime ben açamadımYa da yanlış saatlerde bekledim gelmeni Düşünüyorum da sen gideli ne çok yalnızım...Sarmaşık aşkın sarısında kaldım, sarılamadım.Savunamadım seni kimselereAnlatamadım seni kimselereKimsesiz kaldım,En çok da sensiz...Bir tek şeyi unutma !Seni sevdim ben.Sana uyumak,Sana uyanmaktı hayat.Sıratını geçtim yaşarken korkmadanKorkumu geçtim cesaretle, ihanetleBerduş bir yalan masumiyeti öptüm bile bileTek sen gitme diye Sonbahar oldum yaprak yaprakAğaç oldum köklerimi unutarakTesellisiz bir geceye fırlatıldımKalbimi dar kafese kapatarakİçimdeki bir kanaryaHiç susmadan ağlayacakBir tek şeyi unutma !Seni sevdim ben.Yakamozlarında yıkadım sevdamı çırılçıplakSeni sevdiğimi bağırdım mehtabına Beyazında akladım bulutununMavi mavi sevdim seni içim kan ağlayarakBir tek şeyi unutma !Seni sevdim ben.Anlattıkça kış vuruyor satırlarımaAnlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim.Bugün sardunyalarım da açmadıBelki de küskün renklereEllerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağınMavi mavi ölüyorumDuyuyor musun, orada mısın,Var mısın, yok musun?Bir tek şeyi unutma !Seni sevdim benYanarak, yıkılarakAklıma her geldiğinde ağlayarak... | |
|