KคคN®
Mesaj Sayısı : 203 Kayıt tarihi : 06/07/09 Nerden : Yคภlızlıкtคภ !!!
| Konu: Istanbul’u dinliyorum Çarş. Tem. 08, 2009 11:15 pm | |
|
İSTANBUL’U DİNLİYORUMİstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalıÖnce hafiften bir rüzgar esiyorYavaş yavaş sallanıyorYapraklar, ağaçlarda;Uzaklarda, çok uzaklarda,Sucuların hiç durmayan çıngıraklarıİstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalıİstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalıKuşlar geçiyor, derkenYükseklerden, sürü sürü, çığlık çığlık.Ağlar çekiliyor dalyanlardaBir kadının suya değiyor ayaklarıİstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalıİstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalıSerin serin KapalıçarsıCıvıl cıvıl MahmutpaşaGüvercin dolu avlularÇekiç sesleri geliyor doklardanGüzelim bahar rüzgarında ter kokularıİstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalıİstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalıBaşımda eski alemlerin sarhoşluğuLos kayıkhaneleriyle bir yalıDinmiş lodosların uğultusu içindeİstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalıİstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalıBir yosma geçiyor kaldırımdanKüfürler, şarkılar, türküler, laf atmalar.Bir şey düşüyor elinden yereBir gül olmalıİstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalıİstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalıBir kuş çırpınıyor eteklerindeAlnın sıcak mı, değil mi, biliyorumDudakların ıslak mı, değil mi, biliyorumBeyaz bir ay doğuyor fıstıkların arkasındanKalbinin vurusundan anlıyorumİstanbul'u dinliyorum. | |
|