KคคN®
Mesaj Sayısı : 203 Kayıt tarihi : 06/07/09 Nerden : Yคภlızlıкtคภ !!!
| Konu: Kalbim Sızlar, Gönlüm Sızlar Ağlayamam Ki.. Anlatamam Ki.. Çarş. Tem. 08, 2009 6:38 pm | |
| Bu gece yine sardı benliğimi hüzünler kalbim sızlar gönlüm sızlar ağlayamam ki.. Senden kalan son izlerde silinmek üzre kalbim sızlar gönlüm sızlar anlatamam ki..
Sezsiz senler, sensiz benler sardı her yeri kalbim sızlar gönlüm sızlar ağlayamam ki.. Gönlüme ektiğin tomurcuk çürürmek üzre kalbim sızlar, gönlüm sızlar anlatamam ki..
sen giderken can evimden vurdunya beni kalbim sızlar gönlüm sızlar ağlayamam ki.. vefasızlar kervanına sende katıldın kalbim sızlar, gönlüm sızlar anlatamam ki..
yanan bir ateşsin, sönmeyen bir kor, yüreğimde kalbim sızlar gönlüm sızlar ağlayamam ki.. gittin boynumumu büktüm, kalbimi söktüm kalbim sızlar, gönlüm sızlar anlatamam ki..
Yüzüm güler içim ağlar, her gün her gece kalbim sızlar, gönlüm sızlar ağlayamam ki.. ateş oldum,duman oldum, kemana döndüm kalbim sızlar, gönlüm sızlar anlatamam ki..
cezan bu mu bana ey sevgili! kalbim sızlar, gönlüm sızlar ağlayamam ki.. İnan seni aramaktan vazgeçtim artık kalbim sızlar, gönlüm sızlar anlatamam ki..
işte sevgili bitti herşey sonunda Sen başka kollarda, ben başka gönülde Mutlusunuzdur artık gönlün ve sende kalbim sızlar, gönlüm sızlar ağlayamam ki.. anlatamam ki..
Birgül Lağımcı
| |
|