ǿƒƒŁĩиέ ¯|¯∑ДШ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ǿƒƒŁĩиέ ¯|¯∑ДШ

ђคאคtı ๏ŦŦlเภє אคşıאคภlคгıภ รเtєรเ !!!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

ÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin !

YazarMesaj
KคคN®
α∂мιηιѕтяαтöя
α∂мιηιѕтяαтöя
KคคN®

ÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Empty
MesajKonu: ÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin !   ÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! EmptyÇarş. Tem. 08, 2009 6:45 pm

..."SeN" Yakomaz Gecelerde Ağlardın...

“GiTtiN... solan bir mevsim değil sadece bendim. Şimdi ay güneşim oldu..”

Herkesin bir tanımı vardı aşka dair. Herkesin farklı bir aşk sunumu. Benim de...

Mutsuz aşktı benim sahnemde hayat bulan aşkın adı...

Donuk ve mat ama kutsal bir aşktı.
Madde bağımlılığı gibiydiÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul nefes alamayan astımlı bir hastaydı oÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul ama onurlu bir aşktı.

Maskeli balo müdavimlerinin adını aşk koydukları ölüm ayinlerinden değildi. Aynaya bakmaya korkan yüreklerin harcı da değildi böyle bir aşk.

Belki de hepsinden öte yalnızdı ve de hep solgun.
AşkıÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul aşk yapan tek kişilik olmasıydı belki de. Kana karışan yoksunluğun her geçen saniye artarak daha çok acı vermesiydi... Çaresizlikti o. Asla tutku ya da şehvet değildi. Vücutlar yoktu onun içindeÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul ne maskeler ne de hesaplar.....

“ŞehirÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul ışıklarını yine söndüremedi. ŞehirÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul yaşanılan cinayetlerin tek tanığıydı. Özenle çıkarılıyordu maskelerÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul özenle takılıyordu sonra...”

AşkÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul yürek işiydiÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul yürek yoksa aşk da olmazdı.
O bir iç kanamasıydı. Tutku ya da şehvet değil...
Bir de utanmadan aşktan söz edenler vardıÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul kirletenler. İnce hesap duayenleriydi onlar. Dudaklarında şehvetÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul tenlerinde ihanetin dövmesi vardı. Kaslarında bir gece önceki sahte dokunuşların sızısıÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul o sızı ki bir tek kaslarındaydı...

Mekanikti bedenleri gibi yürekleri de. Her yerde görebildiğiniz türdendi bu ince hesap duayenleri. Başkalaşmış aşkların başkalaşmış adam ve kadınlarıydı onlar. Yüzlerinden tanırdınız onlarıÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul ifadelerindenÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul pazarlıklı gülüşlerinden. Masum olanı yaşatmazdı yürek müsfetteleri. Sürekli yenilerlerdi belleklerini. Acıyı da böyle uyutmuşlardıÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul Aşkı da...

Oysa AşkÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul içinde acı olmadan ne kadar onurlu olabilirdi ki...

Çıplaklık yoktu benim Aşkımda. HesaplarÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul beklentilerÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul yoktu.

Korku vardıÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul dinmeyen sancılar vardı. Ağustos gecesinde üşüten ayazlar vardı.
Çaresizlik vardı dört duvarda. Çaresizlik vardı dört duvarda.....

"Şimdi gözlerinde sakladığım mevsimleri de getiremem artık sana... Şimdi bir güvercin gibi tünedim yaşam yalnızlığına"

Kızıla çalıyordu ölen gözlerin DüşlerimÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul hayalinÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin ! Virgul hayalimiz Ölüm bendim ama sen yaşam değildin
Ağlamak en iyi çözüm...
https://offlinehayat.forumdizini.com

ÖLüm Bendim Ama SEN Yaşam DeğiLdin !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Alkışlar Yaşam İçin