Mesaj Sayısı : 203 Kayıt tarihi : 06/07/09 Nerden : Yคภlızlıкtคภ !!!
Konu: Gitme Ruhum Çarş. Tem. 08, 2009 6:49 pm
Gitme Ruhum Hicran dolar yüreğim. Günü eskitiyorum yelkovan hızıyla Matemi tutulacak Ölen yapraklarının bir çiçeğin. Gökyüzünde doğacak aşkın filmi. Gitme Ruhum
Çok aşıklar eskidi. Yürekler geçti ölü. ama ben Mehtapta bir ışık Gözlerim bir umut Bekliyorum. Gitme Ruhum...
Bekliyorum ölüm bir saniye sonramda Cesaretimdir... Aşkın içimde gevşeyip sıkışan heyecan Gözlerindi örgülerime takılan Herşey karman çorman... Alacalı bulacalılığın içinde sürüklenir umut Gitme Ruhum...
Sensiz bitiş ifadeli sözler Bitti bitti bitti... Sonu noktalı cümleler...
Gitme Ruhum...
Sonbahar yapraklarıyla parçalanıyorum kaskatı Tek bir parçasız havalanıyor herşey. Koyboluyorum. Gitme Ruhum İçim buruk...
Ellerim dudaklarımda kokunu hatırlatıyor Saçların parmak aralarımdan geçen zemheri. Oynaya oynaya çocuklar gibi Okşuyor ellerim aşkı. Kapalı gözlerinin içini ezberliyorum Kirpiklerin anlatıyor Sevgilim Sevgilim diyor uykun... Dalıp giderken gözlerin Geliyorum. Ayaklarımda aşk tuzu Acımıyor. Yürüyorum... Gitme Ruhum
Saçlarım ipekten örtü yüzünde...
Ellerimde yarım kalmış bir şiir Örtüsüz açıkta kalan duygularım üşüyor... Kirpiklerin yine gözlerimde hayal Şarkı söylüyor Sevgilim sevgilim sevgilim Uyanıyorum. Ellerimde geceden kalma şiir...
Zaman geriliyor yüzündeki gülüşü düşünürken Buğulu camlara yazardım ismimizi çocuk ellerimle Bir yandan yağmurlar silerdi Bir yandan nefesimle buharlanıdı yeniden Yeniden yazardım. Durmadan hep aynı iki harf...