Mesaj Sayısı : 203 Kayıt tarihi : 06/07/09 Nerden : Yคภlızlıкtคภ !!!
Konu: Bizi En Çok Bize Benzeyenler Üzüyor Çarş. Tem. 08, 2009 6:56 pm
Günler geçiyor ve ben görüyorum ki Beni en çok bana benzeyenler üzüyor Islak gri bu sokakta yürüyen kendimde olmayan ben Bunu bir kez daha gördüğüne gülüyor Geriye kalan ne diye soruyorum yorgun her yanıma Kırpışan kirpikler ve deli saçlarım Kızarmış iki yanak yarım kalan bir dolu şey El edilmiş üç pencere çocuğunun neşesi Kurumuş açelya yaprakları Kaybolunmuş köy yolları Dere yatakları göl kenarları Gidilmemiş üç beş mekân Görülmemiş bir pano Öpülmemiş dudaklar Günler geçiyor işte ve ben anlıyorum ki Beni en çok bana benzeyenler üzüyor Merhabalar vuruyor en saf halimi Nasılsınlar öyle kuru ki Tahriş ediyor körpelikleri Öylesine anlatılmış kış öyküleri Sağanak yaşanmış aşklar seremonisi akşamüzerlerinde Titremiş serçe kaygısı sözcüklerimizde Görüşelim yineler öyle sahte ki Tahrip ediyor yaşanmış güzellikleri Hızla geçiyor zaman ve şimdi anlıyorum ki Beni en çok bana benzeyenler üzüyor Bir garip doğuyor güneş İnsanın kendine yabancılaştığı aylarda Bir tuhaf esiyor rüzgâr Bir şey yapası gelmiyor ya insanın anlarsın işte Omuzlarındaki çöküntüye alışıyorsun Gözaltı morluklarına aynaya bakmadan geçen günlere Yalnızlığa alışmak en kötüsü Günler bir çırpıda geçiyor ve görüyorum ki Beni en çok bana benzeyenler üzüyor