KคคN®
Mesaj Sayısı : 203 Kayıt tarihi : 06/07/09 Nerden : Yคภlızlıкtคภ !!!
| Konu: Lanet Ediyorum Gidişine Bile Dayanamayan Yüreğime Çarş. Tem. 08, 2009 7:09 pm | |
|
Ne Zaman Bitiverdi Bu Aşk Bilmiyorum Benim Kendimle Kaldığım Anlarda mı, Yoksa Seni Unuttuğumu Düşündüğün O Yalnız Zamanlarda mı ?
GideceksenEğer, Anlamsız ]Sözcüklerle Zorlama Kendini BilirsinAn Gelir SözcüklerYetersizdir, Bu Yeni Doğan Bir Aşk İçin Ne Kadar Doğruysa, Biten BirSevda İçin de Geçerlidir
Bilirim Ne Telafuz Edebilir Ne de Anlatabilirsin, Derim ki Sessizce Git Gideceksen Hiçbirşeye, Hiçbir Lafa Gerek Duymadan Eşyalarını Toplayıp, O Hep Bakıp Durduğun Çiçeklerini, Sevdiğin O Müzikli Kutuyu Alıp Gitsen Yeter Bana Sessizce Git ki Gidişin de Gelişin Gibi Kolay Gelsin Bana... Seni Durdurmayı Düşünmedim Hiçbir Zaman, Elbet Gelişin Gibi Gidişinin de Bir Nedeni Vardır Sessizce Git ki Kalan Yanlızca Hüzünlerle, Gözyaşları Olsun Durmadan Bakıp Durduğum Deniz Manzaramla, Üzerine Oturup Yazdığım Koltuğum Kalsın Yanımda Ne İnsanlar, Ne Dostlar Gerekir
Senin Gitmenin Acısını Yaşarken Sessizce Git] ki Sessizlikte Yıkılı Versin Yüreğim, Kan Ağlasın, Acı Çeksin, Haykırıp Lanetler Etsin, Dünyayı, Hayatı, Yaşamı Kötülesin Öyle Çok Şey Söylesin ki, Hiçbir Şey Söylemeye Gücü Yetemesin... Bir Zahire Dönüşmesin Kalbim
Lanet Ediyorum Gidişini Bile Görmeye Dayanamayan Yüreğime, Seni Durdurmaya Çalışmayan, Sımsıkı Tutup Saramayan Bedenime Lanetler Ediyorum ]Kan Akıyor Bedenimden, İçli Şarkılar Yetmiyor Sen İnerken Merdivenlerden Ben Yanlızca Boş Bir Odada Küfürler Ediyorum Kendime Gitme Bile Diyemiyorum
alinti
| |
|