Mesaj Sayısı : 203 Kayıt tarihi : 06/07/09 Nerden : Yคภlızlıкtคภ !!!
Konu: KaRŞıLa BeNi Çarş. Tem. 08, 2009 7:15 pm
KaRŞıLa BeNi
ey ateşler içinde yanan sahillerimin kumral saçaklara gölgeli rüzgarı.. zifiri karanlıklarda depreşen sorgularım al ki yüzünde açan martı saflığı düş çakmak gözlerinden yeşilime renk veren gülüş doğ ki sararayım doğ ki hüznün asılsın boynuma bakışlarındaki gri yakamoza karışayım
asi ırmaklarından akıyorum şimdi yırtarak yanaklarındaki arkı sonsuzluğun göz yaşı olacağım titret dudaklarını / irkileyim dil uçunda acımtırak ıslaklık çek içine / can suyun olayım
yıllanmış heveslerin çocuğuyum avuçları parmak uçlarına aç bir ten dudakları / dudaklarını kanatacak kerpeten ! -çivi gibi çakılmışım bağır tahtana üzerimde sevdanın kangren ağrısı tutku yüreğindeki yereyolculuğum söndür ışıkları! inkılap bekliyorum acıların çığlıklarıma sinmiş ödemlerinden patlayın diyorum / patlayın artık aksın gergefimdeki iltihap geçmiş yaralarıma merhem öpüşünle dokun yerle bir olsun ütopyam bir sen ol yüreğimdeki kopyam
şimdi son yaz çiçeklerinin hazana duruşudur zaman serin esintilerin kuzey yamaçlarında sürünüyor yaz takılmışım husumeti baharımı alıp götüren efkarımı nefesinde sürüyen asi rüzgarların perçemine uğultumla solgun yapraklarını okşuyorum üşütme beni!
sen ki bittiğim nokta da başlayan gün ışığı rengi çizgi uzat ellerini diyorum / uzat gün güneşle sarmaş dolaş olmadan düşmeden bir öğlen tan vaktinin rahminden kızılın her tonu gökkuşağı olsun ellerimizde birleşsin diyorum dudaklar değsin burun ucum göz koyağına hızla atan iki kalpte patlasın bulutlar gözlerimdeki yaşmakta oya gibi işlenmiş kirpik koptum göç yollarından düşürme beni!